Algemene voorwaarden en deelnemers reglement

1 Taken van het bestuur

Het bestuur van de stichting:

2 Aansprakelijkheid

De stichting is niet aansprakelijk voor schade aan eigendommen, personen en/of vermissing van eigendommen van publiek of kunstenaars. Deelnemers dienen zelf, indien gewenst, een verzekering af te sluiten.

3 Verantwoordelijkheden

Exposerende kunstenaars wordt verzocht hun werk pas na afloop te verwijderen en zo mogelijk beide dagen aanwezig te zijn. Ze zijn (mede)verantwoordelijk voor het:

4 Inschrijven

Men kan zich tot 20 maart 2023 inschrijven voor de kunstroute 2023 via de oproep tot aanmelding op de website. Er wordt rekening gehouden met datum van aanmelding.

Men is verplicht binnen 14 dagen na uitslag van ballotage het inschrijfgeld over te maken. Na ontvangst is de aanmelding definitief. Hiervan wordt een bevestigingsmail gestuurd.

5 Voorwaarden

Kunstenaars en performers krijgen het verzoek zich te laten inspireren door het thema: ‘THUISKOMEN’ en in hun werk -zoveel als mogelijk- verbinding te leggen met omgeving en historie van Gorinchem.

De oproep om in te schrijven staat op de website. Het is noodzakelijk de voorwaarden goed te lezen. Inschrijving betekent dat men kennis heeft genomen van onderstaande: